8.6.2016

Vaihteeksi taas mökkiremonttia

Uusi terassi valmistumassa
Vielä on jonkin aikaa haasteellista kulkea ovesta ulos. Ovi siirrettiin terassilta eteisen ikkunan tilalle ja vanhan terassin paikalle tulee nyt pieni askarteluhuone. Saamme sinne myös lisää kaappitilaa. Uusi terassi rakennetaan rakennuksen eteen.

Lapsenlapset tuntuvat tykkäävän remontista ja varsinkin multa- ja sorakasoista, joten heilläkin puuhaa riittää.

Kasa kasan vieressä
Laattakivet odottavat pinottuna uutta paikkaa. Katsotaan sitten, mistä löytyvät seuraavaksi. Kaikki palava purkujäte viedään reilun parin kilometrin päähän polttolaitokselle. Vastaanotto siellä on ilmaista.

Eipä väliaikaisella sekamelskalla niin väliä ole, vaikka joskus sielua ja silmää särkee.

Mansikat kukkivat  kaivonrenkaassa ja vähän muuallakin
Onneksi on kukkamaat, joihin ei tarvitse koskea. On edes jotakin pihassa, missä silmä lepää. Olen piilottanut mansikantaimia vanhaan kaivonrenkaaseen. Niitä löytyy myös vähän sieltä sun täältä, muunmuassa vanhasta peltisestä lasten ammeesta. Niille en ole vielä keksinyt loppusijoituspaikkaa. Ehkä sitten, kun pihatyöt on tehty, mansikoillekin löytyy kunnon kasvimaa.

2 kommenttia:

  1. Remontti on lapsista mukavaa, kun kaikki on mullin mallin. Aikuisten mielestä se ei sitä ole. Olen sen itse kokenut, nytkin on toi maalausremontti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisella silmällä katsotaan koko ajan touhua. Onneksi ainakin vielä ei ole tapahtunut mitään vahinkoa, varsinkaan lapsenlapsille. Noista omista ja vävystä onkin ollut suuri apu.

      Poista