4.9.2016

Olematonta touhuilua


Löysin kotia penkoessa ihan hirveässä kunnossa olevan vanhan tarjottimen. Aioin ensin heittää sen puuliiteriin odottamaan pienimistä saunan pesään, mutta päätinkin kokeilla siihen paria juttua, joita en taida oppia tekemään siististi koskaan. Eka on sabluunan käyttö ja toinen maalaaminen spraylla.

Koska harjoittelin, jätin fiinimmän pohjatyön tekemättä. Pyyhin vain tarjottimen puhtaaksi. Jalo ajatus päässäni oli tehdä tarjottimesta täysin musta-valkoinen. Kakkupaperi toimitti sabluunan virkaa. No tottakai sen alle pääsi valkoista spraymaalia. Minä pöljä innoissani en katsellut ilmoja ja satuin valitsemaan sprayaamiseen oikein tuulisen ilman. Ihan ensiksi maalipurkista lensi nurmikolle suutin, jota etsin suurinpiirtein suurennuslasin kanssa.

Tarjottimesta tuli ruma, joten yritin korjata tilannetta suihkimalla purkista vähän valkoista maalia pintaan. Tietenkin siitä roiskahti muutama tippa pilaamaan havittelemaani utuista kuvaa.

Antaa nyt ajan vähän kulua. Jospa en kuitenkaan vielä lannistu sen tuunaamisessa. Toisaalta, minulla on tarjottimia ihan riittävästi, joten voisin ottaa tuon käyttöön esimerkiksi askartelualustaksi.

2 kommenttia:

  1. Mitään ei voi kokeilla jos ei uskalla. Hyvä alku, tuli silti ihan kivan näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mutta työn jälki on huono. Kuva valehtelee aikalailla.

      Poista