28.3.2017

Missä kippa, siinä tavara


Nyt kun olemme saaneet remontin myötä lisätilaa säilytykselle ja järjestäneet myös romulaatikot, niin eikös vaan löytynyt rikkoutuneen moottorisahan osia terassin kipasta. Just siivosin siitä tyhjiä pilkkitoukkarasioita. Tekemäni keramiikka-astiat ovat ulkopöydällä odottamassa pääsiäisistutuksia ja -koristeita.

Kippojen täyttäminen on meillä sisällä loppunut siihen, että ne on kaikki poistettu näkyviltä. Meillä on nyt vaan vetolaatikoita, joissa on omat lokerot eri tilpehööreille.

Ukon kunniaksi kylläkin täytyy sanoa, että hänellä on yleensä tavarat järjestyksessä. Itsestä olen huomannut, että olen taas välillä huolimaton kiikuttamaan pikkusälän heti sinne, minne se kuuluu.
 

Ostin kuvan avainlokerikon, koska mökkiremonttimme jälkeen eteiseen ei saatu enää mahtumaan lipastoa. Huivit, pipot ja muut ulkoilutamineet saivat paikan uusista kaapeista.

Turvallisuussyistä en ole merkannut lokeroita, vaan kyllä me itse tiedämme, mistä mikin löytyy. Tuon lokerikon päälle ei mahdu paljoa mitään kertyä. Lipaston päällä oli usein sinne kuulumatonta tavaraa, eli jotakin oli menossa ulos tai sisälle.

1 kommentti: