1.7.2015

Lapin mökin sisustamista

 
Lapin mökin sisustusprojekti jatkuu. Seinälle haluttiin vanha ryijy "Kotihaasta", joka on antanut suunnan sisutamiselle.

Vanha sängynpeite vasemmalla vaihdettiin lämpimämmän vihreään peitteeseen. Samaa vihreän löytyy myös verhoista ja tyynyistä.
 Kuvassa oleva sängynpeite ei luonut haluttua "pesämäistä" tunnelmaa, vaikka muuten se olisi ollut ehkä raikkaampi valinta.

Täytyy muistaa, että sama sisustus täytyy sopia ympärivuotiseen käyttöön, joskin vähäiseen sellaiseen.
Tämäkin vihreä peite on vanha löytö, joka on ostettu vuosia sitten Porin Villa ja Peite Oy:sta.

Tavarat tahtovat reissussa rähjääntyä, mutta täällä ei nyt sentään tarvitse silitysrautaan tarttua kuin verhojen osalta. Kyseessä on kuitenkin "vain" kalastusta ja luontoa harrastavien oma tila.


 
Ikkunan alle tuotiin pieni läppäripöytä IKEA:sta ja sen alle jakkara. Suurempaa ei huoneeseen olisi mahtunutkaan, mutta tämä koko riittää oikein hyvin.
 
Kaupoista ei löytynyt sopivan pituista naulakkoa ja hattuhylly haluttiin, joten sellainen nikkaroitiin itse.

Taso on liimapuulevyä ja maalattu itse. Taustaksi löydettiin sopivan levyinen lauta. Koukut ja hyllyn kannakkeet ovat Kodin Terrasta.
Lattialle löytyi vanha räsymatto. Laatikko on vanha puiden säilytyslaatikko, joka maalattiin jo syksyllä. Siinä säilytetään varavuoteen vaatteita.

Kirjahyllyt tehtiin myös itse. Vain kirjat enää puuttuu.

Ylähyllyllä on kädentaitoja harrastavalta mökkinaapurilta lahjaksi saatu joutsen, joka on tehty kahvipusseista.

Nurkassa laatikon päällä on lahjaksi saatu valaisin. Tämän valaisimen on tehnyt raumalainen taiteen tekemistä harrastava perhetuttu. Itse lamppu on strutsin muna, joka on pintakäsitelty.

Lähikuva valaisimesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti