3.11.2015

Ullakon siivous

Paljon on jo heitetty tavaraa pois, mutta aina löytyy karsittavaa. Koska en ole lähes kymmeneen vuoteen kaivannut ammattikorkeakoulun oppimateriaaleja, niiden hävittämisestä paperinkeräykseen, oli hyvä aloittaa ullakon raivaus. Ihmettelen vaan, että missä kaikki tuo opittu tieto luuraa, heh. Pääasiassa mieleeni muistuu, että opiskelu-urakka oli aika rankka täysipäiväisen työssäkäymisen lisäksi. Säästin vielä oppikirjat kielistä ja matikasta. Niitä voi vielä "tarvita"? Perikunta saa sitten raivata omat kirjansa.

Ullakolta löytyi myös sellaista tavaraa, jota olen tuonut omasta lapsuuden kodista. Löytyi myös meidän vesivahingon alta siivottuja tavaranyssyköitä. Nämä viimeksi mainitut olisikin voinut heivata pusseja ja laatikoita avaamatta. Koska varastotilaa on valitettavan paljon, niin jätin niistä osan vielä talteen.

Muutama viikko sitten vein kodistamme SPR:n Konttiin vaatteita sekä joitakin tavaroita. Noista pussukoistammekin olisi varmasti löytynyt lahjoitettavaa, mutta en nyt juuri ehdi lajittelemaan niitä. Osa olisi pitänyt pestä. Kontti ei ota vastaan mitään rikkinäistä eikä likaista, vaan sellaiset menevät pääasiassa suoraan energiajätteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti