24.5.2016

Voikukille tuomio

Merisuolaa niskaan
Eipä juuri ole tullut askarreltua sisällä, vaan ulkona olo on kiinnostanut enemmän. Täytyy ottaa ilo irti ilmoista, kun on mahdollista. Kerrankin on lämmintä ja aurinko paistaa.

Päätin tänään antaa voikukille kyytiä. Kivetyksen voinunnut saivat merisuolaa niskaansa ja muut etikka-vesi -suihkun. Oli helppo seurata työn edistymistä, kun nyppi kukat irti sitä myöden, kun oli kasvin myrkyttänyt.

Molemmat konstit tappavat myös vierestä, joten nurmikkoon voi jäädä ruskea läiskä. Mutta ei haittaa - luonto korjaa pian jäljet. Jos ensimmäisellä kerralla ei kaikki nunnusta kuole, niin käsittelyn voi uusia, luontoystävällisesti ja halvalla.

2 kommenttia:

 1. Heippa tulenpa eka kertaa lukemaan blogiasi. En ole aiemmin kuullut suolamyrkystä. Noita keltakukkia tahtoo olla mullakin, ja kivien reunasta ei voi koneella leikata. Pitääpä kokeilla tuota suolaa, ja minun puolestani saa osa nurmikkoakin kuolla kivien ympäriltä.
  Jos kiinnostaa ole hyvä ja käy lukemassa blogiani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiinnostuksestasi. Vilkaisin vasta häthätää blogiasi. Näytti mukavalta, joten palaan varmasti asiaan. Olet kirjoitellut todella kauan. Itselläni on myös naisen kalastamista käsittelevä blogi, fisuska.blogspot.com, jota olen kirjoittanut vähän kauemmin kuin tätä merjeetä. Kirjoitan myös sukuseuramme blogiin, koska toimin sihteerinä.

   Poista