11.12.2016

Pussukka joulukorteille

Ompelin eilisille joulumarkkinoille muutaman pussukan joulukorteille. Tonttujen kuvat leikkasin jämäkankaasta ja kiinnitin ne liimapaperilla. Pussien materiaali on ohuehkoa vahakangasta, joka kesti hyvin silittämisen.

On aika vaikea sanoa, miten markkinat sujui ja mikä oli hittituote. Minulla oli valitettavasti vain pari käpykranssia myynnissä, jotka kävivät heti kaupaksi. Kuvan pussukat menivät nihkeästi kaupaksi, kuten myös sisustusviirit. No, saanpa tonttuaiheisen "verhokapan", josta itse tykkään.

Meillä on ollut pussi joulutervehdyksille ainakin 70-luvun loppupuolelta saakka. Se on vielä hyvässä kunnossa, joten pidän perinteestä kiinni, enkä vaihda sitä uuteen.

Minulla oli myös muunmuassa muutama huivi myynnissä. Niitä meni jokunen. Loput tulevatkin omaan käyttöön.

Minulla on kämppä sekaisin, joten raivaamiseen menee muutama tovi. Tekemisen vauhti kiihtyi markkinoiden lähestyttyä ja muu askare jäi taka-alalle. Laitan vielä tekeleistäni lisää kuvia, kunhan eilisestä toivun. 

Mies laskeskeli ostokuiteista, että sainko omiani takaisin. Ostin noihin pusseihin kilikellot ja puolet jäi käyttämättä. Vitsailin, että lasketaanko ne kaikki tämän vuoden menoihin vai siirretänkö osa ensi vuodelle poistoihin? No, ehkä kuitenkin ensi vuonna saan jo vähän voittoa. Sitä on väkisinkin jäänyt tarvikkeita seuraavalle vuodelle. 

Markkinoilla oli todella mukava tunnelma, että uudelleen pitää päästä. Hyvä myyjäkaveri oli oma tytär.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti