29.6.2018

Virkattu kesäkassi

Kuvassa olevan kesäkassin virkkaaminen alkoi siitä, kun sain kaverilta kassin, jossa oli rottinkikahvat. "Luomus" itsessään ei ollut mieleeni, ja sen antajakaan ei siitä tykännyt. Aikani mietittyäni päätin virkata kesäkassin ja hyödyntää kahvat. Aioin ensin ostaa lankaa ja virkkaisin mustan kassin, mutta kuinkas ollakaan, itseltä löytyi vaaleaa puuvillalankaa. Ohjeen löysin netistä:
http://www.ullaneule.net/0206/ohjeet_esther.html

Kassin kahvat olivat ohjeeseen nähden hieman isommat, mutta eipä tuo minua haittaa. Virkkasin työhön myös enemmän korkeutta.

Sisällä on laukku laiskalle käsilaukun vaihtajalle. https://merjee.blogspot.com/2018/01/laiska-kasilaukun-vaihtaja.html
Kassin kahvojen virkkaaminen vaikutti jo etukäteen työläältä hommalta, mutta tosiasiassa se ei ollutkaan sitä. Olin parin viikon pohjoisen reissussa ja ajattelin tekeväni paljonkin käsitöitä, mutta todellisuudessa virkkasin vasta kotimatkalla kahvat kiinni kassiin. En sitten muuta saanutkaan aikaiseksi. Toisaalta ihan hyvä juttu olla välillä "lomalla" käsitöistä. Keskityin lähinnä vain kalastamiseen ja mukana olleeseen ystäväporukkaan.

Alkuperäinen kassi oli mielestäni sekä sen antajasta kuosiltaan vähän kummallinen. Oli saanut sen liikelahjana.

Ajattelin saavani siitä kaavat johonkin toiseen kassiin ja paljetit sun muut glitterit johonkin tyttärentyttären työhön.

Aloitin kesäkassin innoittamana jo virkkaamaan hänelle pientä selkäreppua. Langat siihenkin oli jo valmiina. Malli kehittyy työn edetessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti