7.12.2015

Kranssi kahvipusseista

Kahvipussikranssi
Olen pähkäillyt, mitä voisin valmistaa kahvipusseista. Jotakin sellaista, mitä en ole ennen missään nähnyt. Keksin sitten värkätä niistä kransseja. Voi olla, että joku jossakin on jo tehnyt tällaisia.

Käytin kuvan kranssiin yli 500 Pirkka-Costarica -kahvipussin palaa, eli noin 25 pussia, styroksia, liimaa ja punaisia helmiä. Olen tehnyt näitä vähän eri laaduista, mm. Juhlamokasta ja Kultakatriinasta. Jokaisessa työssä on vain yhtä ja samaa lajia. Muut ovat vielä viimeistelemättä ja aion kokeilla niihin erilaisia koristeita. Valotkin voisi sopia.

Valokuva ei anna oikeutta kranssille, koska luonnossa se kiiltelee enemmän. Otan myöhemmin valmiista töistä lisää kuvia.Tämä on kivaa ja halpaa näpertelyä.

4 kommenttia:

 1. Hieno on - ei kyllä kahvipusseiksi uskoisi. Kaikki allaolevat juttusi ovat mahtavia. Olet aina ollut kätevä käsistäsi ja värisilmäsi on paikallaan.

  VastaaPoista
 2. Löysin blogisi, mikähän mun hakusana oli, tais olla virkattu selänpesin. Olen virkannut kyllä paljon, mutta uusia ideoita hain. Niinpä rupesin blogiasi selaamaan muutenkin ja tämän kivan idean löysin. En ole tällaiseen ennen "törmännyt". Nyt vain kahvipusseja säästämään, en ehdi täksi jouluksi, mutta ei haittaa :). Kiitos ideasta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiinnostuksestasi. Olen kirjoitellut blogiini viimeaikoina vähän laiskasti, vaan en ole ollut laiskana. Tilanne kirjoittamiseen korjaantunee loppuviikkoon mennessä. Blogistani löytyy myös "Ohje kahvipussikranssiin".

   Poista