9.6.2016

Betonitöitä


Vuorenkilven lehdet ja kankaat betonikuorrutuksessa

Vanhoja tekstiilejä betoniin
Kävin rautakaupasta ostamassa kuivabetonia terassin pilarien valuun ja ostin samalla itselleni säkillisen hienojakoisempaa suunnittelemiani betonitöitä varten. En ole koskaan ennen tuollaista hommaa tehnyt, mutta ajattelin kokeilla, mitä saan aikaiseksi. Itse asiassa värkkäsin betonista yhdessä tyttäreni kanssa, jolle tämä oli myös uutta touhua.
Mökin nurkissa ei enää paljoa haittaa pienet ylimääräiset tekeleet, joten "koristelin" multakasan purkujätteen palasilla tökkäämällä ne siihen pystyyn. Kepin päähän asettelin betoniin kastamamme kankaan palat ja virkatut tekeleet, jotka ovat pyörineet nurkissa turhan panttina. Muotiksi otimme pääasiassa vanhoja muovisia ruukkuja.

Saa nyt sitten nähdä, mitä noistakin tulee tai tuleeko yleensä mitään. Tuuleekin reippaasti, että toivottavasti ovat vielä aamulla pystyssä.

2 kommenttia:

  1. Itse en ole tehnyt noita petonitöitä. Mutta katsellut sitä enemmänkin. Niistä on tullut hienoja. Sullakin on hyvän näköiset alut.

    VastaaPoista
  2. Täytyy tuota systeemiä vielä harjoitella. Menin yhden työn sisältä poistamaan ruukkua liian aikaisin ja työ murtui pikkasen. Yhteen täytyi jättää ruukku sisälle. Olen noita suihkutellut vedellä, mutta kaatosateen sattuessa oli taas kiire peitellä. Vielä jäi karkeampaakin kuivabetonia käyttämättä, joten enköhän saa jämätkin käytettyä. Halpaa huvia.

    VastaaPoista