27.6.2017

Pingviinitaulu perille

Maalaamani akvarellityö, pingviinitaulu, pääsi perille pari viikkoa sitten Lapin perukoille. Moni muu taitaa kylläkin sisustaa mökkinsä Lapin aiheilla - tämän kuvan poseeraaja on todella kaukana elinpiiristään. Voin tosin joskus yrittää maalata vaikkapa poron sille kaveriksi.

Kehykset on IKEA:n halvinta muovista mallia (53 x 73 cm). Oli paljon helpompaa pakata kuva autoon keveytensä vuoksi ja kuljettaa se joen yli veneellä. Tekele on nyt myös kriittisessä paikassa, eli rappusten vieressä. Edellisen siitä pudotinkin pakaaseja alas tuodessa ja kuvan lasi särkyi.
Peili sai uuden paikan sängyn vierestä. Ei välttämättä niin hyvä paikka sille. Lähinnä kait sen vuoksi, että korvessa asuessa alkaa näyttää lähinnä metsän peikolta. Nyt tuohon peiliin tulee katsottua liiankin usein.

Vähän on alkanut harmittaa koko ostos lähinnä  prameutensa vuoksi. Taidanpa miettiä tilalle jotakin yksinkertaisempaa mallia.
Seuraavaksi ostoslistalla on seinäkello - sitä hiljaisempaa mallia. Henkilövaaka enää puuttuu. Sen jälkeen mökkielämän "peli" olisikin menetetty. Eikös ne kolme vihollista mökillä olekin peili, kello ja vaaka?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti