9.1.2018

Melkein viikko lupauksesta

Vuoden päästä valmis?
En minä koskaan muista tehdä uuden vuoden lupauksia. Yleensä on vuoden vaihteessa muuta säpinää, kuten vieraita talossa tai ollaan itse kyläilemässä.  En siis muistanut luvata nytkään.
Päätin vasta (taas) loppiaisena, että uusia lankoja meidän huusholliin ei tule ennen kuin vanhoista on kulutettu ainakin puolet. Kävin sitten tänään kaupoilla, ja kuinkas ollakaan, bongasin tarjouksesta Nako-merkkisen lankakerän. Oli pari mustaa enää myynnissä. Entuudestaan minulla on sitä valkoisena ja harmaana. Puolustuksekseni voin sanoa, että harmittelin silloin jälkeenpäin, että miksi en ostanut tuota lankaa myös mustana. On visio, nääs. Enää puuttuu toteuttaminen.

Jämälangoille on oma projektinsa, joka näkyy kuvassa. Aloitin lankojen hävittämisen systemaattisesti neulomalla raidallista mökkipuseroa itselleni. Taitaa olla ikuisuusprojekti. Etukappaleesta puuttuu enää olkapäiden neulominen sekä hihat. Hihat aioin ensin neuloa yksivärisiksi. Jo tähänastisten lankojen päättelyyn meni muutama rupeama, mutta ajattelin silti tehdä hihoistakin raidalliset.
En aio puseron valmistumisesta ottaa jatkossakaan stressiä. Kunhan on valmis tämän vuoden aikana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti