24.4.2018

Mistä näitä sikiää?

Tarkoitan keskeneräisiä käsitöitäni.
Neulatyö valmiina
Olen minä nähnyt muutaman kerran vuosien aikana kuvassa olevan neulatyöni ja ajatellut, että pitäisi sekin joskus kirjailla loppuun. Yllätykseni olikin melkoinen, koska olinkin tehnyt sen valmiiksi. En sitten muistanut yhtään! On vaan jäänyt sille jatkopaikka miettimättä.

Olen saanut käsityön Amerikan sukulaiselta. Äiti ja isä toivat sen tullessaan. Olivat viettämässä siellä 25-vuotishääpäiväänsä. Itse menin naimisiin siitä parin kuukauden päästä. Siitäkään ei ole kuin reippaat 40 vuotta. Ehkä neulatyö on kulkenut mukanani juuri noitten muistojen vuoksi.

Ajattelin ensin, että ompelen tuosta tyynynpäällisen. Todennäköisesti kuitenkin ostan siihen kehykset ja työ päätyy tulevaan taulukollaasiini. Kokemuksesta tiedän, että tyynynä meidän huushollissa se ei kauaa kauniina pysyisi.

2 kommenttia:

  1. Oi miten kaunis! Tuosta tulee kaunis taulu! Nyt muuten on trendinä asetella se kirjontakehyksessä seinälle. Olet taitava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos vinkistä. Minulta löytyykin jonain perintönä saatu kirjontakehys, mutta taitaa olla tähän työhön liian pieni. Pitääpi kulkea silmät ja mieli avoinna.

      Poista