16.9.2019

Sukkahousut kukkaruukuille

Tämä ei missään tapauksessa ole oma ideani, vaan tallensin sen muistiini heti kun näin tämän systeemin. Alkuperäinen idea esitettiin Pinterestissä tai Facebookissa. Itse idean tarkkaa lähdettä en enää muista. Eihän sitä nyt sentään ihan kaikkea talleta.

Meillä on mökillä melko vähän hyllytilaa. Suuren osan siitä lohkaisee kukkapurkkini, josta seikasta isäntä minua vuolaasti joskus "kiittelee". Toivottavasti tämä sukkahoususäilytys helpottaa hieman tilannetta, kun ripustan purkkipöksyt odottamaan kevättä varaston seinälle. Yhteen sukanvarteen löytyy vielä tavaraa. Ne hienommat ruukut saavat olla siististi hyllyssä.

Mitähän muuta risoihin sukkahousuihin voisi säiliö? Hmm...


2 kommenttia:

  1. Kerran maalailin ruiskulla maalia, jolla oli jo moneen kertaan aikaisemminkin maalattu. Tästä johtuen maalin seassa oli kovia klönttejä, jotka tukkivat vähän väliä ruiskun. Maalin suodattamiseen tarkoitetut suodattimet oli loppu. Varmaan kymmenettä kertaa ruiskun putsattuani, päätin etsiä jonkun korvaavan suodattimen. Löytyi sukkahousut, joista saikin tehtyä melko hyvän suodattimen. Hieman oli turhankin tiheä, liekö denieri määrä väärä. Kuitenkin tuon jälkeen maalaus sujui ongelmitta. Kyllä huvitti itseäkin, kuinka onnelliseksi sukkahousut voi miehen tehdä.

    VastaaPoista