6.7.2020

Miesväelle viesti perille

Uistinlaatikot uusiokäyttöön
Reilun parin viikon reissu Lappiin on takana. Pyykkikin on jo pesty ja saatu kuivaksi. Kalassa tuli käytyä ja sain jopa mittakalan - jopa ilman uimista.

Autossa oli mukana mies ja poika. Turha sitten irvailla minulle, jos joskus lähtee vaikkapa lankakaupassa lapasesta. Menomatkalla tavaratalon kalastuspuolella kävi juurikin niin miesväelle.

Kivasti on viesti mennyt perille, eli minulta kysyttiin, josko tyhjille uistinlaatikoille löytyisi uusiokäyttöä? Lupasin ottaa ne mukaan ja löysinkin niille heti uuden käyttötarkoituksen - täytin ne helmillä.

Leikkasin pakkauksista ripustuskoukkua varten valmistetun muoviosan, koska minulla ei ole tarvetta sellaisille. Vielä kun olen joissakin asioissa pilkun viilaaja, irroitin teipit pinnoilta ja putsasin liimajämät pois.
Eihän nuo laatikot mihinkään riittäneet, mutta hyvä edes näinkin. Ja joen pohjaan jäi muutama kuva, joten uusia taitaa olla tulossa.
Enemmänkin olisi saanut olla
Irtautuminen tavallisesta arjesta teki hyvää. Vaikka mukana oli taas perinteinen virikekassini, en avannut sitä kertaakaan. En edes 1000 kilometrin automatkoilla. Netistä luin aamuisin vain sanomalehden. Juurikaan muuta sieltä en sitten kaivannutkaan. Toimetonta hetkeä ei tullut, koska suurimman osan ajasta pääsin ystävieni seuraan.
Tällä kertaa Alkon paperikassi sai uuden käyttötarkoituksen auton roskiksena. Kertakäyttökäsineet on siihen helppo nakata käytön jälkeen. Ei tarvitse availla pussin suuta, kun sen on taitellut kuvan mukaisesti. Kahden hengen taloudessa tuollainen sopii hyvin etupenkkien taakse lattialle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti