30.11.2016

Tihrusteluun helpotus

Alla näkyvä tuote ei kuulu tuoteselosteeseen
Koska uteliaisuus ei ole vielä voittanut turhamaisuuttani, en kulje kaupoissa silmälasieni kanssa. Pärjään ilman vielä kohtalaisen hyvin ja ikänäkönikin on kääntynyt, ihme kyllä, toiseen suuntaa, eli näen lukea taas paremmin. Joskus kuitenkin tulee ylivoimaisia esteitä saada tuoteselosteesta selvää, kuten kuvassa olevasta keksipaketista; ohut teksti tummalla pohjalla.

Kyläilemään tulee viljayliherkkyydestä kärsivä henkilö, ja haluan tarjota hänelle muutakin kuin pelkkää kahvia. Tiedän hänen vaivansa olevan sen verran paha, etten halua aiheuttaa ongelmia väärillä valinnoillani.

Otan epäselvissä tapauksissa kännykälläni kuvan tuoteselosteesta. Kännykkäkuvassa on hyvänä puolena se, että sitä voi jo heti paikan päällä zoomata ja lukeminen pikkupräntistä onnistuu oikein hyvin. Otan myös joskus epävarmoissa tilanteissa tuoteselosteesta kuvan, jonka lähetän ao. henkilölle kysyäkseni sopivuudesta. Siten ei tule hukkaostoksia. Ihan uskomattomiltakin tuntuvista tuotteista löytyy epäsopivia aineksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti