4.4.2017

Harrastukset syksyllä harkintaan

Kansalaisopistojen kevätnäyttelyt on useimmissa paikoissa juuri nyt meneillään. Itseltäni on esillä muunmuassa kuvassa olevat keramiikkatyöt. Niitä kun katsoo, niin pistää vähän miettimään, että tarvitsenko tuollaisia enempää vai kehitynkö niin, että tykkäisin itsekin töistäni? Itse töiden tekeminen oli mukavaa, mutta mihin laitan kaikki tuotokseni?

Kuntotanssi-harrastukseni, joka on kestänyt melkein seitsemän vuotta, loppuu parin viikon päästä kokonaan. Ohjaaja lopettaa uusien haasteiden tultua kuvioihin. Samanlaista kurssia ei varmaankaan enää tule, koska ohjelma oli hänen, flamencotanssin opettajan, kehittämä ja ideoima. Jotakin samantapaista pitäisi saada tilalle, koska tuosta kurssista ei jäänyt kuin parempi kunto ja hyvä mieli.

Piirustus- ja maalausintoni on helppo hoitaa ihan kotikonsteinkin, mutta ohjaajalta saa uusia ideoita ja ohjeita niiden tekemiseen. Piirustukset vie vähän tilaa ja osan olen surutta polttanut. Todennäköisesti jatkan kansalaisopistossa "taiteilua".

Olen myös aikoinaan opiskellut melko paljon. Luin aikuisena iltaisin etälukiossa ylioppilaaksi, ammattikorkean liiketalouden linjalla tradenomiksi sekä suoritin lisäksi sihteerin ammattitutkinnon. Kävin myös visualistikoulun. Venäjää ja espanjaa on tullut myös hieman harjoiteltua. Kieliä voisin vielä opiskella lisää, mutta muuten kouluni on käyty, joten jatkossa keskityn vain kädentaitoihin.

Kesä meneekin pääosin puutarhan hoidossa ja kalastaessa. Kukkapenkkejä on tullut rakennettua enemmän kuin tarpeeksi ja nyt mökkiremontin jälkeen täytyy niitä järjestellä vähän uudelleen. Eli ei minulla aika pitkäksi tule jatkossakaan ennen ensi syksyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti