13.5.2017

Virkattu selänpesin

Selänpesin kalalangasta
Sain sittenkin melko nopeasti valmiiksi selänpesimen, jonka ohjeen bongasin nettilehdestä. Virkkasin ohjeesta poiketen kahdella kuusisäikeisellä kalalangalla. Kovin on pitkä osoite ohjeelle, mutta kas tässä:
https://www.yrittajat.fi/satakunnan-yrittajat/a/uutiset/558085-kalalangasta-syntyy-vaikka-mita-katso-kasityoyrittajien-vinkit-virkkaajille

Kuinka ollakaan, löysin kotoa lisää kalalankoja, joten taidanpa virkata noita varmuuden vuoksi vaikka mökkiviemisiksi. Kuvan pesimen saa vanha äitini huomenna äitienpäivälahjaksi perinteisen kukan lisäksi. 

Pesin on siitä hyvä, että sen voi pestä koneessa. Siihen voi myös käyttää kalalangan jämiä joista ei riitä enää isompiin töihin. Toisekseen, en ole ollut enää vuosiin innostunut pitsiliinoista itsellä ja sellaista on todella vaikeaa antaa kenellekään. Enpä ole taitanut koskaan sellaista lahjoittaakaan. Tällaisen selänpesimen saajan ei tarvitse pitää tuliaista esillä, koska sitä ei ole sellaiseksi tarkoitettukaan. Se on jo sitten toinen juttu, että otetaanko tuollaista käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti