10.5.2018

Mummittelu-käsityö


Joulukin jo vähän mielessä
Kappaleet neulottu
Sain ystävältäni kesken jääneen tuubihuivin. En sen vuoksi, etteikö hän olisi tykännyt neuloa sitä loppuun, vaan ihan terveydellisistä syistä. Hän lupasi, että saan pitää langat. Itse lupasin neuloa työn loppuun ja antaa hänelle.

Kyllä meillä on sitten ihan erilainen käsiala, joten jatkaminen olisi ollut mahdotonta. Ei auttanut puikkojen vaihtaminenkaan. Purin koko työn ja mietin, missä mallissa ei näy purkulangan kiharat.
Aloitin eilen illalla neulomisen. Kuvio on joka toinen kerros aina oikeaa ja toinen kaksi oikein yhteen ja langankierto. Lanka on 7-veljestä, joten halusin tuubihuivista myös ilmavan. Pyöröpuikot on kokoa 5,5 mm ja pituus on 40 cm. Silmukoita on 80.

En sitten yhtään tiedä, minkälainen lopputulos on. Jos saan aikaiseksi kivan, niin voin neuloa huiveja lisää vaikkapa joulumyyjäisiin - täytyypi kehitellä. Tekeillä olevan huivin saaja saapi kertoa myös mielipiteensä.

Ai miksi mummittelu-käsityö? No tuo on niin helppo ottaa mukaan ja jatkaa ilman ohjeita. Perjantaina olisi taas ilo kaitsea lapsenlapsia - koko päivän.

Alemmassa kuvassa puseron neulomisprojekti on suoritettu. Nimenomaan suoritettu, mutta KUKA ompelee palat yhteen ja päättelee langat? Yäk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti