7.1.2020

Kaulavalot tarpeeseen

Mainoksen uhrina tilasin kaulavalot netistä. Tosin olin joskus miettinyt, että tuollaiset voisi olla kätevät. Kun kerran tilaamaan ryhdyin, niin tilasin tyttärelle toiset joululahjaksi. Ei hän kylläkään heti hoksannut, mitä paketista sai, vaikka käsityöihminen onkin.

Tämän ei ole tarkoitus olla mainos, mutta kerron kuitenkin. Valot ovat merkkiä Hobbii. Antavat mielestäni hyvän valon käsiin ja käsitöihin eivätkä häikäise vieruskaveria. Meillä kun on tapana iltaisin katsella telkkua - mies makuulla ja itse istualtani käsitöitä tehden. Silloin ei kattokruunun lamppuja poltella.

En yhtään tiedä, kauanko paristot kestävät tai olisiko jokin muu malli parempi tai halvempi. Itse olen ihan tyytyväinen ja käytän näitä lähinnä pimeissä töissä - mustissa ja hyvin tummissa langoissa. Torkkupeiton kokoaminen on jäänyt vähän jäähylle, mutta nyt onnistuu senkin työstäminen iltahämärässä.
Otin valokuvan palojen järjestyksestä ennen kokoamista. Kuvan avulla löydän oikean ruudun oikeaan kohtaan. Viimeiseksi aion virkata mustan leveähkön reunan peittoa kiertämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti