12.3.2021

Aamutakkiin napit

Ostin iäkkäälle äidilleni joululahjaksi kuvan aamutakin. Tiesin hänen tykkäävän siitä, koska se oli erityisen pehmeä ja lämmin.Sitä taas en ajatellut, että hän ei tykkää kietaisumallisista vaatteista. Olisi pitänyt muistaa, koska muutama vuosi sitten ompelin hänen joululahjaksi saamaansa kylpytakkiin napit.

Ompelukoneeni ei suostunut tekemään yhteistyötä takin materiaalin kanssa, joten ompelin napinlävet käsin harmaalla ohuehkolla puuvillalangalla. Napit löysin taas omasta jemmasta.

En alkanut nappilistaa tukemaan, joten etureuna jäi vähän löysäksi. Kotonaan hän tuota pitää, joten hänen mielestä ei sillä ole ollenkaan väliä.

 

 

Sukuvika minulla. Valkoista kylpytakkiani metsästin monta vuotta. En enää edes muista koska. Missään ei myyty edestä kiinnitettävää kylpytakkia. Tästä en hevillä luovu ja onneksi on kestävää materiaalia. Se on myös melko ohut, joten kuivuu nopeasti.

Raitaisen aamutakin fleecestä bongasin kymmenisen vuotta sitten SPR:n Kontista. Retrotakki on ihana pitää päällä, ja varsinkin Lapissa koleana kesäaamuna. On lisäksi kevyt matkatavarana.

Eipä taida juurikaan olla myynnissä edestä kiinnitettäviä aamu- ja kylpytakkeja. Kai niistä nykyään hajoaisi vetoketjukin pian. Tiedä sitä sitten.


 

 

 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti