23.4.2015

Vähemmän tavaraa

Lipasto on vanhaa ullakkotavaraa
Olen pyrkinyt pitämään mökillämme esillä olevat tavarat minimissään. En myöskään haali sinne mitään arvokasta. Siivous sujuu sen vuoksi paljon joutuisammin kuin kotonani. Valitettavasti kotitalossamme on vieläkin liikaa tunnepohjalta säilytettyjä tavaroita, mutta paljon on saanut lähteäkin.

Rauhallinen ilme esillepanossa saadaan, kun samalle alueelle kerätään suurinpiirtein samaa muotokieltä ja tyyliä olevia tavaroita lisättynä vähäisellä erilaisuudella.

Lipasto on kotimme kylmältä ullakolta. Saimme sen katon kautta alas keittiöremontimme yhteydessä ja on aivan kuin mittatilaustyötä paikassaan. Sen vuoksi teimme kovan työn mööpelin puhdistamisessa ja maalaamisessa. Lipasto oli todella huonossa kunnossa ja sen ikää voidaan vain arvailla.

Arvotavaroita en suostu mökillemme enää keräämään, koska meillä ja naapureissa kävi muutama vuosi sitten mökkivarkaita. Meiltä ei varastettu paljoakaan. Ainoa arvokas esine oli kolme viikkoa vanha televisio. Sekin löytyi lähistön satamasta veneen alta ja saimme sen poliisin toimesta takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti