22.9.2016

Kylmäemalikoruja itselle

Kylmäemalikoruja

Taidan olla koruihminen, joka ei osaa käyttää koruja! Kuvassa vuoden takaisia juttuja, jotka tein kansalaisopistossa. Tytär sai myös valita itselleen pari työtä ja tyttären tyttärelle antamistani kirjoitinkin jo keväällä.

Kai sen vuoksi, etten juurikaan osaa käyttää koruja, en ole tullut hankkineeksi tykötarpeita, joilla nuo kolme alimmaista saisin ripustettua kaulaani. Musta ei oikein taida mallata niiden väreihin. Netissä on pilvin pimein myynnissä edukastakin rekvisiittaa, mutta tykkään enemmän nähdä livenä, mitä tarvitsen.

Odotankin innolla marraskuussa Tampereella pidettäviä kädentaitomessuja. Siellä on kaikkea kivaa tarviketta tarjolla. Olen tyttären kanssa perinteisesti yhdistänyt samalle reissulle IKEA:ssa käymisen. Viime vuonna menimme messuille aikaisin lauantaina, mutta tupaten täynnä olevien parkkipaikkojen vuoksi päätimmekin lähteä sieltä ensin IKEA:aan. Puolilta päivin palattuamme messualueelle saimme auton jo kohtuullisen matkan päähän pääovesta.

Ostan messuilta yleensä ihan kannatuksenkin vuoksi jotakin pientä valmista - muutakin kuin pehmisjäätelöä.

1 kommentti:

  1. Ihania koruja, mä tykkään kans pitää koruja. Olen kerran ollut Tampereella. Yleensä olen Seinäjoella, kun se on lähempänä meitä.

    VastaaPoista