17.9.2016

Munankuorimosaiikki tuikkukippaan


Löysin SPR:n Kontista parilla eurolla taas tuunattavaa. Tämän aion pitää itse, koska olen miettinyt sille paikan lipaston päältä.

Maalasin puuastian alumiinimaalilla samassa yhteydessä, kun käsittelin sillitynnyriä. Liimasin sitten siihen munankuoria ja lakkasin viimeiseksi pinnan. Lakka tosin loppui kesken, joten kippa saa vielä toisen kerroksen, kunhan käyn ensin ostoksilla. Puuastian sisällä on lasiastia, joten sitä voi käyttää myös maljakkona. Mietin, että uskallanko polttaa tuossa eläviä tuikkuja, vai onko kuitenkin parempi, että poltan siinä vain led-tuikkua.

Löysin Kontista muutakin tuunattavaa, joten täytyy ottaa taas aikaa itselle. Ostin myös neljä pokkaria yhteishintaan euro. Lukemista olisi minulla loppuiäksi, mutta tykkäsin ostaa, kun halvalla sain. On tuota Sulo Wilenin vikaa. Ei vaan, reissussa ei tarvitse huolehtia, jos ei viitsi kuljettaa kirjaa takaisin kotiin. Kovakantisista en henno luopua sitten millään.

2 kommenttia:

 1. Aina kannattaa ostaa kun halvalla saa, vaikka ei lukiskaan koskaan.
  Hieno toi munakuorikippo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä harmittelen, että miksi en ostanut jotakin näkemääni, mitä olisin halunnut. Taitaa käydä niin myös monelle. Harvoin ostan mitään turhuuteen. Nämä askartelutavarat ovat taas tarpeellisia minulle harrastuksena. Joskus joku kassalla ihmettelee minun puu-juttu ostoksiani. Olen vaan vastannut, että pelastan kaikki maailman puuastiat.

   Poista