2.3.2017

Oranssi on uusi harmaa

Ostin heikkona hetkenä oranssia 7-veljestä lankaa sukkalangaksi itselle, koska päätin, että nyt saa harmailu riittää vähäksi aikaa. No eihän minulla ole mitään, joka noihin sukkiin mallaisi. Väristä tykkään muuten oikein kovasti.

Eipä silti, ei tuo värin mallaaminen haittaa meikäläisen järkyttävää mökkilookia katsoessa ja sukkapari on ainakin ehjä.

Olen myös vuosien saatossa opetellut parsimaan tillukkaita, koska mieheni ja minä ollaan niiden suurkuluttajia. En millään viitsisi neuloa niin paljoa sukkia kuin olisi tarvis. Onneksi tytär on innostunut neulomaan kaikenlaisia ihania sukkia. Hänestä onkin tullut siinä lajissa oikein ekspertti. Pitää myös pääosin isänsä ja veljensä uusissa sukissa.

Itse neulon aina samalla kaavalla, koska tiedän sukkien kestävän meikäläisellä ehjänä vain muutaman viikon, joten en juurikaan vaivaa päätäni niiden tekemisessä. Ja hienoja en raaskisi kuitenkaan käyttää.

1 kommentti:

  1. No nyt lähti taas liekki loimuamaan, Merja! Meidän kaupassa oli juuri tuo oranssi 7veikka tarjouksessa. Pitelin jo kädessä ja pistin sitten hyllyyn takaisin, kun mieleen tuli kaikki ne juuri lajittelemani lankapussit. 7veikka on minusta parhainta sukkaneulontaan ja tuota oranssia harmaata ei pusseissani ole. Pakko palata kauppaan, että pääsee neulomaan tuolla värillä vähän sukkajuttuja tännekin. Todella, oranssi on upea harmaa!

    VastaaPoista