22.1.2019

Joululahjojen muisteloita

Huopahelmet
Nyt olisi hyvää aikaa edes suunnitella lahjoja ensi jouluksi. Lapsenlapset tulevat saamaan taas vähän rahaa tileilleen ja lapsilta sekä vävyltä kysytään lahjatoiveita - maltillisia sellaisia. Periaatteeni on kuitenkin, että jokin yllätys täytyy olla joukossa. Mieluiten itse tehty.

Tytär toivoi jo aikoja sitten itselleen huopahelmiä. Tullut aikuiseksi - hmm? Hän saikin sitten sellaiset viime jouluna lahjaksi. Hätäpäissäni purin vanhan Aarikan helminauhan, jotta sain työhön mustia puuhelmiä. Aarikkaa tai mikä vaan joutaa uusiokäyttöön, jos ei ole ollut tavaralla tarvetta moneen vuoteen.
Suloista
Vävyni sekä veljeni saivat Sulo-pipon. Näyttivät tykkäävän siitä. Poikani puolestaan sai asuntoonsa tekemäni parin päivän joulusiivouksen. Kaikin puolin siisti mies kyseessä, mutta kun aloitin ikkunoista päätyen saunan pesuun, menihän siinä aikaa. Hän osasi arvostaa työtäni suuresti. Äitini sai vaihteeksi pelkästään kaupasta ostetun tavaran, joka tuli tarpeeseen.

Nyt on niin hienoa, kun voi tehdä kaikenlaista päivännäöllä, vaikka joka päivä.
Minulla on taas "suuret" suunnitelmat tekemisiini. Niitä on vaan niin paljon, joten toivottavasti ei tule ähkyä ja en saakaan juuri mitään aikaiseksi. Kokemusta löytyy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti