13.1.2019

Villahousut ei kelpaa

Purkuun menee
Uudet valmistumassa

Sain valmiiksi viime vuoden huhtikuussa Novitan ohjeella neulomani naisten villahousut. Kuten kirjoitin 14.4.2017 jutussani "Voihan villahousut", onnistuin neulomaan tekeleestäni valtavat. Työn jälkikin on niin huonoa, etten ole kehdannut tarjota niitä kenellekään muille kuin pitkänhuiskeille pojalleni sekä miehelleni. Ei kelpaa!

Nyt kun neulon uusia pöksyjä samalla ohjeella, en voi vanhan epäonnistumisesta päätellä kuin sen, että olen neulonut villahousut erehdyksessä liian suurilla puikoilla.

Mies ehdotti, että yritä myydä villikset jollekin edes kympillä. No en minä niin tyhmä ole. Käyttämäni lanka on uutta, joten en saisi edes lankojen hinnassa omiani pois. Ja en tosiaankaan anna luokatonta työtäni eteenpäin.

Minulla ei ole tällä hetkellä yksiäkään ehjiä tai parsimattomia villasukkia, joten saan puretusta villahoususta itselleni sukkalankaa moneen pariin. Tarvitsen harmaata Nalle-lankaa myös ikuisuusprojektiini - tyttärentyttären virkattuun torkkupeittoon. Virkkaan päällisen isoäidinneliöistä ja alapuolen pelkästään harmaana pienisilmäisenä verkkona, joten muuta tarvetta langalle löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti