2.2.2019

Pelkällä säikähdyksellä


Ai kun kiva
Olin sulkenut maalipurkin kannen huolimattomasti. Pienestä skarppaamisen puutteesta syntyi melkoinen sotku siivottavaksi.

Minulla on askartelukaappini ylähyllyllä muovilaatikoita sekä paperikasseja, joissa on tiettyjä tavaroita kulloiseenkin projektiini. Kuinkas ollakaan, kuulin, että jokin kopsahti laittaessani sinne tavaraa. Eipä tullut laiskuuttani tutkittua, mikä se oli. Juu, musta maalipurkki kansi raollaan se vaan putosi säilytyslaatikosta hyllylle.
Pelkällä säikähdyksellä
Onneksi oli kaappiin asiaa seuraavana päivänä. Aa että sitä tunnetta, kun huomasin vahingon vetämällä tavaroita esiin. Mietin ensin, että lusikoin suurimman lätäkön pois ja levitän lopun maalin sudilla pintaan. Jälki oli onneksi vielä sen verran tuore, että pelkällä vedellä ja osaksi läiskiä liottamalla sain hyllyn pestyä puhtaaksi
Siivouksen edetessä kylläkin meikäläisen tyhmyys oikein tiivistyi - suttasin askarteluhuoneen lattiaa, pöytätasoa sekä keittiötä. Jossakin kohtaa alkoi vaan tuntua, ettei musta väri lopu koskaan. Sitä riitti useamman nyssykän pohjalle.
Säästyi nämäkin
Minulla on samaisella hyllyllä muunmuassa isoäidinneliöitä paperikasseissa. Onneksi maali ei ollut ehtinyt imeytyä pohjan läpi, joten virkkaustyöni säästyi sutulta.

 Oppia ikä kaikki...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti