13.3.2019

Lautasliinapihi

Päätin jo parisen vuotta sitten, että en hevillä osta uusia lautasliinoja ennen kuin vanhat on käytetty mahdollisuuksien mukaan loppuun. Niitä meinaan oli. Sitten tuli hetki, kun laatikon pohjalla oli vain paljon erilaisia liinoja, eli lähes kaikki eri sarjaa.

Olen lautasliinajämiä käyttänyt arkikattauksissa omalle väelle, mutta ei ne tunnu loppuvan ikinä. Olen käyttänyt niitä myös askarteluissa, mutta ei lautasliinoista silläkään tavalla eroon pääse. Roskiskin vaan tuntuu liian kurjalta kohteelta. By the way, täytyykin kysellä, josko esimerkiksi lapsenlapsen päiväkodissa olisi niille käyttöä joissakin töissään. 

No - yhden uuden jutun "keksin". Meidän mökki on osittain rossipohjainen, jonka vuoksi lattiaa jytistäessä lähellä piironkia, korkea lautaspino sen sisällä vähän kalattaa. Eipä kuulu ääntä enää, koska laitoin liinan jokaisen lautasen väliin. Pieni kitinä(ni) korjaantui pienellä vaivalla.
Kyseiset lautaset ovat nykyisin enää hyvin harvoin käytössä, joten kelpaa niiden nyt lojua kaapin perällä. Myyntiin en niitä tule laittamaan, koska perillisellä on samaa sarjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti