31.3.2019

Tuunattu meikkivoide

 
Minulle tuli vähän fiinimpi meno, eli kävin katsomassa teatteriesityksen "Arsenikkia ja vanhaa pitsiä". Näin eläkkeellä käytän enää harvoin meikkivoidetta, ja nytkin olisin voinut mennä ulos ilman, mutta kun naamani oikein loisti eri värisenä. Kaula valkoinen ja lätty päivettynyt pilkillä istumisesta. Piti saada tasoitettua värieroa.

Ostin jokin aika sitten meikkivoiteen, joka ei koostumuksensa vuoksi enää sopinutkaan minulle. Ihon vanhetessa jotkin tutut tuotteet saattavatkin yllättää. Kasvoni oikein imaisi itseensä värivoiteen, ja se ei levittäytynyt kunnolla, vaikka alle laitoin päivävoidetta reippaanlaisesti. Oli siis liian paksua tököttiä ja sellainen ei sovi ikääntyvälle ollenkaan. Ihan kaikki rypyt ja poimut oikein korostuivat.

Levitin meikkivoidetta sekä päivävoidetta yhteen ja sain näin kevyemmän version kasvoilleni. Ihan toimivan sellaisen. Seoksesta ei tullut allergista reaktiotakaan, jota vähän jännitin etukäteen.

Minulla noita alusia piisaa askarteluliimoille ja maaleille, joten glamouri kuvista on kaukana. Tuonkin kannen paketissa on ollut joskus haukifileitä pakastimessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti