16.8.2019

Seuraavaan paikkaukseen suuremmat ruusut?

Jos nyt vielä tämän kerran
Olen sortunut paikkailemaan vaatteita aika pitkälle, mutta nyt kertakaikkiaan miehen haalarihousut taisi saada viimeiset silaukset.

Kuvan housut on puhtaat jos ei oteta lukuun erilaisia maalitahroja sekä polyuretaanijälkiä useiden remonttien jäljiltä. Pöksyissä alkaa olla jo paikka paikan vieressä ja saumatkin taitavat olla jo toiseen kertaan ommeltu. Nyt tuli stoppi korjaamiselle, vaikka kyseistä vaatetta käytetään vain Lapin mökillä puusavotassa. On vaan sen verran karmeat, että nauraa noita jo pian porotkin.

Löysin paikkaukseen kivaa pienikuvioista ruusukangasta. Yksivärinen olisikin jo pompsahtanut silmiin. Jos vielä kerran pyydetään korjausta, teen sen  suuremmilla ruusuilla. Tämäkin kuosi on miehelle yllätys.
Hiirihiha kovassa kulutuksessa
Poika kyseli, että korjaisinko hänen pitkähihaisen paitansa? Kysyi, voisinko ommella siihen lyhyet hihat?  Paita vaikutti sen verran laadukkaalta, että työ kannatti tehdä ja lopputulos on oikein hyvä.
Vielä on kesää jäljellä

2 kommenttia:

  1. Hei. Joku oikein suuri ja hempeä kukkapaikka voiskin antaa hyvän säväyksen ☺. Paikkaaminen on mukavaa! Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä metka haalarihousu, että aina sen on määrä jäädä viimeiselle reissulle Lappiin ja siellä roskiin. Kuitenkin löytää aina takaisin kotiin korjattavaksi. Kun on kyseessä työvaate, täytyy ottaa huomioon turvallisuustekijät myös. Tuonkin heijastinnauhat on ommeltu moneen kertaan kiinni haalariin. Ensi kerralla on toisiaan sen verran reippaat paikat, että varmasti tullaan huomaamaan.

      Poista