13.7.2017

Suklaamunien kotelot käyttöön

Suklaamunien kotelot uusiokäytössä
Etsiessäni lahjakasseihin kahvamateriaalia, oli taas kaikki pienet nauhanöttöset auenneet ja säilytyslaatikko oli sekaisin. Koska en raaski heittää juuri mitään tuollaista pois, niin ongelman siisteydelle aiheuttaa juuri nuo pienet pätkät. On ikävää kompata laatikkoa, kun kerän kiinnipitämiseen laitetut neulat pistelevät sormia. Kumilenkistä jää helposti ikäviä jälkiä ja Minigrip-pussissa nauhat liiskaantuvat helposti.

Sitten hoksasin, että nauhan pätkät mahtuvat hyvin suklaamunien koteloihin. Tuollainen läpinäkyvä on säilytykseen parempi kuin peittävä keltainen. Keltaisesta voi kuitenkin jättää pienen pätkän ulos, mistä näkee, mitä se sisältää.

Koska suklaamunien koottavat jutut eivät ole kiinnostaneet lapsenlapsia enää aikoihin, taidan seuraavaksi tyhjentää vanhat kotelot alkuperäisistä sisuksista ja järjestelen taas nauhalaatikkoni uudelleen

Läpinäkyvissä koteloissa voi myös säilyttää kaikenlaista muuta pientä tilpehööriä, kuten esimerkiksi korujen osia.

2 kommenttia:

  1. Tätä täytyy kokeilla. Ei huvita edes penkoa omaa nauhalaatikkoa, kun kaikki on sielä ihan sekasin ja solmussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin juuri, että keltaisen kotelon päälle voisi laittaa maalariteipin pätkän ja siihen kirjoittaa, mitä sisältää. Tai päälle voisi vaikka teipata pienen pätkän sisällä olevaa nauhaa, jos on niin paksua, ettei kotelo mene kiinni.

      Poista