4.6.2019

Kangasvarastoon taas lisää tilaa

Alan kohta muistaa, mitä missäkin lodjussa kankaitani on jemmassa. Sitten kun kankaani vielä tästä hupenee, lajittelen ne väreittäin. Tilkut onkin nykyisin askartelukaapissani ja trikooneulokset omassa paikassaan. Resoritkin löytyy pienehköstä pahvilaatikosta.

Mutta vielä näyttää löytyvän sellaistakin, josta pääsen eroon todella nopeasti. "Löysin" kuvan froteekankaat ja ompelin niistä pienemmille lapsenlapsille kylpypyyhkeet.

Alunperin froteista piti tulla neljä käsipyyhettä kiinnitettäväksi vaihturina esiliinaan. Yksi essu joululahjaksi äidille ja toinen anopille. Minulla on vielä ne kaksi esiliinaa leikattuna, mutta ehtiihän tuollaiset pian ommella. Anoppini tosin siirtyi mullan alle jo vuonna -95, joten saaja vaihtuu.
(Ja minä vielä tosiaan mietin, että teenkö näistä froteen paloista pyyhkeet alkuperäisen suunnitelmani mukaan!)

Löysin pitsit pyyhkeisiin myös jemmastani. Ne ovat äitini virkkaamat, ja kuvittelisin, että ne on tehty aikoinaan lapsilleni. No eiväthän hekään ole vasta kuin neljänkympin kieppeillä. Äitini puolustukseksi täytyy mainita, että hän kyllä teki kaikki valmiiksi vielä silloin kun hänellä oli kaikki aistit hyvässä tallessa.

Pyyhkeet ovat valmiina käyttöön pesun jälkeen, kunhan ompelen vielä niihin ripustuslenkit kiinni. Juu, nauha ja ompelulanka on jo framilla!

Aika paljon olen saanut lisää tilaa alunperin toivottomalta tuntuneeseen kangasvarastooni.
Seuraavaksi aion ommella virveleille pussukat sekä parturinviitan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti