2.6.2019

Kannatti taas miettiä

Jos ei heti hoksaa, ja ei oikein malta heittää hyvää tavaraa pois, voi saada inspiraation myöhemmin. IKEA:n ruukut löysivät paikkansa salaattien kasvattamiseen, mutta niille tarkoitettu metallinen "teline" jäi ilman käyttöä.
Tulihan se oivallus, kun aikani tappia tutkailin - kuvan putki ruuvattiin terassin kattoon. Siinä voin kuivatella tai tuulettaa henkareissa olevia vaatteita. On siisti ja melko huomaamaton, koska terassi on aika suuri.

Mies hoksasi, että pitäisi löytää jokin samantapainen kaiteen sisäpuolelle. Siinä voisi kesällä kuivattaa rantasaunasta tullessa pefletit, koska niitä ei voi märkänä laittaa likapyykkikoriin. Täytyypi kulkea silmät auki, niin kotona kuin kylillä.
Teräksen värinen sopii myös hyvin kattoon upotettujen ledivalojen sekaan.

4 kommenttia:

 1. Moi. Hyvä idea! Melkein kaikkia tavaroita ja vaatteita voi uusiokäyttää. Hauskaa puuhaa. Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja on lisäksi terveellistä käyttää aivonystyröitä näin eläkkeelläkin. Jospa pitäisi muistipuolen kunnossa.

   Poista
 2. Olipa ihana eksyä sivuillesi. Ensin tuli vastaan käsityöt ja kankaiden hupeneminen ;) Ja pakkohan se oli katsella muutakin. Kankaiden tuhoaminen ja kuolinsiivous pitäisi itsenikin aloittaa, mutta tavaraa on kertynyt vuosien kuluessa niin, ettei tiedä mistä suunnasta aloittaa. Mukavia kuulumisia kirjoitat, kiitos ja oikein ihania syyspäiviä, t. Anne-mummu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa saada noin mukavaa palautetta, kiitos!

   Poista