27.2.2020

Rumat villasukat

 
Purin kauniin keskeneräisen neuletakin, jonka sain. Siitä kertyi melkoinen kasa vihreitä ja kanervan värisiä lankanöttösiä. Koska halusin käyttää ne hyödyksi, en sitten keksinyt muutakaan kuin neuloa niistä itselleni sukat.
En ajatellut päätellä lankoja, vaan jatkoin ne alla olevan kuvan mukaan. Kumpaankaan sukkaan ei siten jäänyt kuin kaksi lankaa pääteltäväksi.
 
Eipä näitä kuvan sukkia voi kauniiksikaan sanoa. Kelpaa itselle ja totean vaan, että kauniista alkuperäisestä voi saada rumaa aikaiseksi.
Taas olisi vähäksi aikaa sukkia kulutettavaksi. Niitä on mukava välillä neuloa eikä aina vaan parsia.

Vihreät sukat sai jo aiemmin poika, kaksi kuvan etummaista paria on itselle. Yksi pari on miehelle kuten myös valmistumassa oleva.

Tahtia on haitannut ilmeisesti A-virus. Saatiin viime viikolla tauti melkein yhtä aikaa - mies ja minä. Kolme ekaa päivää meni kuumeessa sohvalla maaten. Neljäntenä päivänä alkoi jo toipuminen, jos ottaa kriteeriksi myös sen, että alkoi kumppanin naama ärsyttämään. Sitten alkoi risoa, kun olisi tarvinnut tehdä kotiaskareita, mutta ei vielä jaksanut. Nyt olen jo niin kiukkuinen, että huomenna lentää matot ulos ja lakanat menee vaihtoon. Jos siivoamisesta tulee takapakkia voinnille, niin onpahan puhdas koti sairastella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti