24.11.2018

Olkitarjotin tuunattu munankuorimosaiikilla

Tuunasin tämänkin 50 sentin kirppislöydön munankuorilla. On ilmeisesti ollut matkamuisto, jonka kuvaa on yritetty putsata pois. Materiaali taitaa olla jotakin prässättyä olkea.
Maalasin tarjottimen, 35 x 25 cm, kauttaaltaan mustalla Helmi-kalustemaalilla. Tulostin paperitähtiä ja sommittelin niitä tarjottimelle. Piirsin tähtien ääriviivat lyijykynällä.
Tämänkin työn edetessä ihmettelin, että mitä oikein duunaat. Tosin alunalkaenkin minulla oli tarkoitus käyttää tarjottimeen väriä. Munankuoret liimasin reunoja myöten, koska alusta oli hieman rosoinen.
Monen mutkan kautta päädyin tällaiseen lopputulokseen. Jossakin vaiheessa vaan päätin, että antaa olla.

4 kommenttia:

 1. Hei. Sulla on paljon kivoja kierrätysideoita. Munankuorimosaiikki on mulle ihan uusi juttu. Kristiina P.S. Lisäsin sinut blogiini mantymaenelamaa.blogspot.com kohtaan näitä vilkuilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos! Kivat blogisivut sinulla. "Täytyy" laittaa seurantaan!

   Poista
 2. Munakuorimosaiikki on kiehtovaa ja koukuttavaa. Sitä voi tehdä tosi monenlaiselle pohjalle ja ennenkaikkea ei ole sitä saumaamisen tuskaa. Ks blogistani omaverstas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja töitä sinulla! Helmikuun alussa tulee minulle kolme vuotta ensimmäisestä munankuorimosaiikkityöstä. Kaikenlaista on tullut värkättyä, joten oikeassa olet koukuttavuudesta. Nyt minulla on työn alla suuri pahvinen pullolaatikko, pari kukkaruukun suojusta sekä sydänrasia. Nyt taas homma maistuu reilun vuoden tauon jälkeen.

   Poista