11.5.2019

Hillopurkista suojaruukku

Tapettia ja hillopurkki
Ostin äidilleni lahjan sekä pienen ruusun äitienpäiväksi. Pienen siistäkin syystä, että hän saa kukkia monelta muultakin ja laskutilat ruukuille käyvät vähiin.

Koska taidan saada takaisin kaikki kukkien suojaruukut sitä mukaa, mitä olen hänelle antanut, päätin nyt tehdä sellaisen itse. Kasvi itsessään oli "rumassa" pussissa, joten tarvetta oli vähän nätimpään astiaan.

Otin esiin halpisrullan tapettia ja ryhdyin muotoilemaan sitä hillopurkin mukaan. Pohjaan liimasin pyöreän palan fiksaamaan tekelettä. Itse kukkaruukku on halkaisijaltaan 12 cm, joten se sopi kuin valettu hillokipan sisään.
Ruukun suojasta tuli mielestäni ihan ok, mutta huomasin tapetin nihkistyvän, vaikka onkin pesunkestävää. Kaapissa tosin olisi ollut kristallimuovia, jolla olisin voinut suojata tapetin, mutta hoksasin sen vasta liian myöhään.
Mietitytti sekin, että vaikka itse tykkäisinkin lopputuloksesta, niin olisikohan äitini. Hylkäsin siis alkuperäisen ideani, ainakin tällä kertaa.
Päätin alkaa alusta ja löysin sellofaania kätköistäni. Revin tapetin pois ja päällystin hillopurkin sellofaanilla. Rusetin lisäsin koristeeksi.
Ainakin nyt mennään tällä. Tosin vielä ehtii värkätä kaikenlaista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti